fotosInformatie en Foto's van Lloret De Mar en Blanes foto

Copyright protected pictures BBNL.NL


Een van de grootste toeristische badplaatsen aan de Costa Brava Lloret De Mar net als Blanes, met een groot aantal ontspanningsmogelijkheden en een prachtige 1150 meter lange zandstrand.

Lloret De Mar strand
Lloret De Mar strand

Blanes strand
Blanes strand

Lloret De Mar strand
Lloret De Mar strand

strand


zon
flirten.png


feesten
Lloret De Mar strandboulevard Lloret De Mar kasteel Lloret De Mar strandboulevard

Aan het einde van de strand- en palmenboulevard in Lloret De Mar staat een kasteel uit de 9de eeuw. Achter de strandboulevard bevindt zich de gezellige oude dorpskern met smalle winkelstraatjes en veel boetiekjes, souvenirwinkels en restaurants.


OVERNACHTEN IN LLORET de MAR, Hotels vanaf 30,- euro per overnachting. On-line overzicht van meteen beschikbare hotels met de mogelijkheid om rechtstreeks een of meer kamers online te boeken.

Geen reserveringskosten, geen administratiekosten, betaalt wordt direct aan het hotel tijdens het verblijf, verder is binnen de annuleringstermijn van het hotel annuleren kostenloos. Bij sommige hotels zijn kinderen onder 6 jaar gratis en krijgen kinderen tot 12 jaar kortingen tot 60%.


Lloret De Mar palmenboulevard Lloret De Mar restaurants Lloret De Mar boetiekjes

Van alles is aanwezig om te flirten en te feesten van nachtclubs, bars, restaurants, discotheken en dancings met dampende dansvloeren tot goktenten en een casino en natuurlijk alle denkbare sportfaciliteiten en excursiemogelijkheden. Lloret de Mar staat met name bekend om zijn nachtleven en dit gaat altijd door tot in de vroege uurtjes.

Lloret De Mar oude dorpskern Lloret De Mar oude dorpskern Blanes jachthaven
Lloret De Mar strandboulevard Lloret De Mar smalle straatjes Lloret De Mar

Winkels zijn open van 09.00 tot 14.00 uur en van 6.30 tot 20.00 uur, maar de winkels sluiten 's avonds meestal later en kan men op zondagmorgen nog open Ievensmiddelenwinkels aantreffen. Banken en postkantoren zijn open van maandag t/m vrijdag om 08.30 of 09.00 uur tot 14.00 of 14.30 uur; sommige kantoren zijn ook op zaterdag geopend tussen 08.30 uur en 13.00 uur. Tevens is de pinautomaat in Spanje alom aanwezig, zodat men 24 uur per dag de mogelijkheid heeft om geld op te nemen. De verkoop van postzegels geschiedt alléén via winkels waar tabaksartikelen verkocht worden, de zogenaamde Estancos of Tabacos en op postkantoren. Op de zegels moeten altijd de woorden correos en España vermeld te staan.

strand


zon
flirten.png


feesten

Note: No part of this Lloret de Mar and Blanes site and its picture may be reproduced, transmitted or stored in any other website, nor may any of its pages or parts be disseminated in any form without prior written permission.


London pictures | Londen Fotos | Bilder von London